Жолти Страници Македонија

ЗДРУЖ.НА ГРАЃАНИ СО ДИЈАБЕТЕС

Адреса:
ОРДЕН ЧОПЕЛА 1, ПРИЛЕП
Телефон 1:
048/418800
Телефон 2:
Телефон 3:
Е-маил:
Web:
Facebook:
Instagram:
Назад