Жолти страници на Македонија - Бизнис Директориум

Контакт Форма

Вашите лични податоци ќе бидат обработени од соодветниот контролер - Ана Гичевска, како што е опишано во Изјавата за приватност. Yellow Pages се грижи за вашата приватност. Преку веб-страницава, ние собираме различни видови на лични информации. Тука спаѓаат:
• Информации што ни ги доставувате при регистрација, барање и користење на нашите услуги и нашата веб-страница, како што се име, адреса, е-пошта, како и датотеки со слики што сте ги поставиле како корисник.
• Информации што ни требаат кога ќе пријавувате проблем на нашата веб-страница,
• Информации собрани со колачиња.