Жолти Страници Македонија

ЗАВОД ЗА ЗАШТ.НА СПОМЕН.НА КУЛТ. И МУЗЕЈ

Адреса:
А.МАКЕДОНСКИ 142, ПРИЛЕП
Телефон 1:
048/434011
Телефон 2:
075/288636
Телефон 3:
048/401090
Е-маил:
Web:
Facebook:
Instagram:
Назад