Жолти Страници Македонија
YP
Име Тел Адреса Град Е-Маил www Дејност Лин Кат
ИГОР ИНЖЕНЕРИНГ 070/260480 СЕРДАРОТ 100 СКОПЈЕ ПЕСКАРЕЊЕ Линк
МАПРОМ 045/224006 4 ЈУЛИ 2 КИЧЕВО maprom_92@yahoo.com ПЕСКАРЕЊЕ Линк
ПЕСКАРА - ВЕЛ 043/222241 АКАД.П.ДАВЧЕВ 128 ВЕЛЕС contact@peskara.com http://peskara.com ПЕСКАРЕЊЕ Линк
ПЕСКАРА И МЕТАЛНА РАБОТИЛНИЦА КИС 072/525451 КИРО КРСТЕВ 58 КАВАДАРЦИ peskarakis@yahoo.com ПЕСКАРЕЊЕ Линк