Жолти Страници Македонија
yp
Име Тел Адреса Град Е-Маил www Дејност Лин Кат
ЕКОВАТ СИСТЕМИ 070/267137 ШИДСКА 29-3/8 СКОПЈЕ ecowattsys@yahoo.com ГЕОТЕРМАЛНA ЕНЕРГИЈА Линк
СЛОВОИНЖИНЕРИНГ 075/280625 БУТЕЛСКА 22 СКОПЈЕ ГЕОТЕРМАЛНA ЕНЕРГИЈА Линк