Жолти Страници Македонија

ЕВРЕЈСКА ЗАЕДНИЦА ВО РМ
Адреса:
БОРКА ТАЛЕВСКИ 24, СКОПЈЕ
Телефон 1:
02/3237543
Телефон 2:
02/3214799
Факс:
02/3214880
Е-маил:
ezrm@telekabel.net.mk
Web:
Facebook:
Instagram:
Назад